Apparaten en accessoires
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
8 stuks
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud2
-
water te vullen tot 1L
Taart
-
boter koud, in stukken125 g
-
bloem250 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
water2 el
-
zout1 tl
Garnering
-
tonijn, uit blik uitgelekt350 g
-
witte wijnazijn2 el
-
vers geperst citroensap30 g
-
eierdooier1
-
ansjovisfilet, in olie uitgelekt3 stukken
-
olijfolie10 g
-
honing10 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ½ tl
-
rucola30 g
-
kerstomaten100 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt20 g
-
rode uien in ringen (1 mm)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
337.6 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
1332 kJ /
318.4 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
26.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Pruimentaart
1u. 30min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Arabische kip met couscous
45min
Curryworst en linzen
1u.
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Vitello tonnato
13u.